Нарізаємо середньої качан капусти соломкою.
Аналогічно підготуємо моркву.
Ріпчасту цибулю і помідор середнім кубиком.
Часник наріжемо тонкими скибочками.
Підготуємо м’ясні інгредієнти.
Обсмажуємо моркву на гарячій сковороді (смачніше виходить в чавунній) з соняшниковою олією. Викладаємо цибулю. Трохи потомив, додаємо часник і корінь петрушки.
Перемішавши, засипаємо капусту, наливаємо трохи (приблизно 200гр) гарячої! води і накриваємо кришкою.
Коли капуста осяде – перемішуємо, додаємо помідори і м’ясні інгредієнти.
Тушкуємо під кришкою 15 хвилин, після чого додаємо томатну пасту, цукор і сіль. Залишаємо ще на 10 – 15 хвилин.
Солянка готова! Перед подачею посипаємо зеленню. Приємного апетиту!