Солянка збірна Домашня

Солянка збірна Домашня – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо середньої качан капусти соломкою.

Аналогічно підготуємо моркву.


Ріпчасту цибулю і помідор середнім кубиком.

Часник наріжемо тонкими скибочками.


Підготуємо м’ясні інгредієнти.



Обсмажуємо моркву на гарячій сковороді (смачніше виходить в чавунній) з соняшниковою олією. Викладаємо цибулю. Трохи потомив, додаємо часник і корінь петрушки.


Перемішавши, засипаємо капусту, наливаємо трохи (приблизно 200гр) гарячої! води і накриваємо кришкою.



Коли капуста осяде – перемішуємо, додаємо помідори і м’ясні інгредієнти.

Тушкуємо під кришкою 15 хвилин, після чого додаємо томатну пасту, цукор і сіль. Залишаємо ще на 10 – 15 хвилин.

Солянка готова! Перед подачею посипаємо зеленню. Приємного апетиту!