Якщо ви любите сосиски в тісті, то обов’язково візьміть на озброєння цей простий рецепт їх приготування. «Оболонка» для сосисок – це дріжджове тісто.
Інгредієнти
Тісто дріжджове – 250 гр | |
Сосиски – 5 шт. | |
Борошно – 1 ст. л. | |
Масло рослинне – 70 мл |
Для рецепту беремо або самостійно замішане на дріжджах тісто, або купуємо вже готовий напівфабрикат. Сосиски використовуємо будь-якого сорту – ваші улюблені. Для реалізації рецепта знадобиться сковорода.
Покроковий рецепт
Дріжджове тісто ділимо на шматочки вагою від 35 до 50 гр.
Робочу зону столу припорашиваем борошном, і кожен шматочок тіста розкачуємо в овальну корж за довжиною дорівнює довжині сосиски.
З сосисок видаляємо оболонку, викладаємо їх на тестяную оболонку.
Скріплюємо оболонки так, як робимо пиріжки. Аналогічно «пакуємо» в тісто інші сосиски.
На сковороду вливаємо олію. Прогріваємо його добре. Підготовлені сосиски викладаємо на сковороду в розігріту олію.
Обсмажуємо сосиски в тісті з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.
А щоб видалити із сосисок у тісті зайве масло, просто зі сковороди викладаємо їх на серветки.
Всім приємного перекусу!