Кому набридли звичайні спагетті, паста з лимонним смаковими відтінком якраз припаде до душі.
Інгредієнти
Спагетті – 250 г | |
Базилік свіжий – велика жменя | |
Лимонний сік – 4 столові ложки | |
Цедра лимона – Цедра одного лимона | |
Твердий сир – 60-80 г | |
Оливкова олія – 1 ст. л. |
Спагетті в лимонним смаком, базиліком та оливковою олією – прекрасне рішення для людей, хто любить пасту і хоче урізноманітнити своє меню.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для приготування спагетті в лимонному соусі.
Спагеті відварити в злегка підсоленій воді згідно з часу зазначеного на упаковці (головне не переварити!). Відкинути пасту на друшляк, щоб вся вода стекла. Перекласти макарони в каструлю.
Лимон обдати окропом, зняти цедру. Розрізати лимон навпіл і вичавити з обох половинок сік. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Базилік промити, обсушити, дрібно нарізати.
У каструлю зі спагеті закинути тертий сир, рубаний базилік, цедру лимона. Додати сік лимона і оливкову олію. Спагетті гарненько перемішати.
Виходять спагетті з лимонним соусом і сиром. Подавати страву відразу. Приємного апетиту!