Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном

Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спагетті з ковбасками, капустою і прянощами допоможуть вам урізноманітнити ваше повсякденне меню.

Інгредієнти

Ковбаски – 5 невеликих ковбасок (140 г ковбаси)
Яйця курячі – 2 шт.
Спагетті – 0,4 кг
Каперси – 1 ст. л. (солених)
Брокколі – 1 головка ( нарізаний середнього розміру)
Часник – 3 зубчики часнику (дрібно нарізаного)
Цибуля ріпчаста – 1 маленька головка (дрібно нарізана)
Чебрець – 1 ч. л. (сушеного)
Оливкова олія – 2 ст. л.
Вино – 1/4 склянки (білого)
Сир пармезан – за смаком (жменю)

Як приготувати Спагетті з гострою ковбасою і пармезаном

Моя любов — це макарони! По-моєму вже всім це відомо, моя сім’я любить макаронні вироби в будь подачі. Я завжди намагаюся використовувати в їжі макарони з твердих сортів пшениці. Вони не шкодять фігурі і більш корисні для травлення. У цьому рецепті я використовую пряну ковбасу, але ви можете використовувати будь-який вид ковбаси, на свій розсуд. У цьому рецепті я готую макарони з капустою брокколі і «зв’язую» всі інгредієнти курячими збитими яйцями. Якщо вам не подобається занадто багато гострого і пряного, використовуйте солодкі ковбаси і вперед. Удачі!

Покроковий рецепт

Починаємо готувати макарони з ковбасою і яйцем.
Частина ковбаси нарізати дрібними кубиками, іншу частину подрібнити (як показано на основному фото, кільцями).
Почистити 3 зубчики часнику, 1 невелику цибулину, дрібно порізати.

У великій сковорідці на сильному вогні на розпеченому оливковій олії (2 столові ложки) обсмажити порізаний часник, 1 чайну ложку чебрецю і дрібно порізану цибулю. Додати трохи солі (для розм’якшення лука). Смажити протягом приблизно 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорим. Потім додати нарізану кільцями ковбаску і смажити ще близько 4 хвилин. Капусту броколі помити, розібрати на суцвіття, закинути в сковороду, слідом за ковбасою і смажити близько 2 хвилин, помішуючи. Далі, влити 1/4 склянки білого вина. Тушкувати 2 хвилини на слабкому вогні.

Велику каструлю з підсоленою водою довести до кипіння.
Приготувати спагетті згідно інструкції на упаковці. Злив воду з макаронів в окрему миску (вона нам стати в нагоді пізніше). Макаронні вироби перекласти в суміш смаженої ковбаски і капусти брокколі. У маленькій мисці збити віночком яйця. Відкладіть поки в сторону. Додати каперси до спагетті і гарненько перемішати. Потім додати близько 1/4 макаронної (раніше злитої води в спагетті і добре перемішати. Додати збиті яйця до суміші з спагетті і швидко перемішати (це важливо зробити швидко, інакше яйця почнуть варитися і придбають свою структуру). Якщо Вам хочеться побільше жижки, можна додати ще макаронної води (я зазвичай використовую 1/4 граненого склянки). Приправити сіллю і чорним меленим перцем за смаком і подавати з тільки що натертим пармезаном. Спагетті з ковбасою і пармезаном готово. Можна кликати всіх за стіл! Приємного апетиту!