Спагетті з помідорами і курячою грудкою

Спагетті з помідорами і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

спаго

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 градусів C
Курячі грудки вимити, висушити і приправити сіллю і чорним перцем.

У невеликій мисці змішайте орегано, коріандр, паприку і мускатний горіх. Натріть сумішшю спецій курячі грудки з обох сторін.

Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії в сковороді. Додайте курячу грудку і смажте до рум’яного кольору, близько 4-5 хвилин. Додайте 1/4 склянки води і лимонного соку, 2 хвилини потушкуйте.Вимкніть вогонь.

Перекласти курку в духовку, нагріту до 200 градусів. Запікати 20-25 хвилин, перевертаючи один раз. (Курка готова, коли внутрішня температура в його самій товстій частині буде 165 градусів за Фаренгейтом)

Поки курка запікається, готуйте спагеті згідно упаковці. Моя паста зайняла час готування близько 9 хвилин в киплячій воді з додаванням солі. Відкиньте на друшляк, злийте воду. Відкладіть ненадовго.

У великій важкій сковороді розігрійте 1/2 склянки оливкової олії. Додайте подрібнені пластівці червоного перцю, помідори, часник і нарізану зелену цибулю. Приправити сіллю і перцем. Готуйте протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.

Тепер додайте біле вино і лимонний сік. Довести до кипіння, трохи зменшивши соус, потім зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і тушкувати протягом 7-10 хвилин або до тих пір, поки помідори не стануть м’якими і не стануть кольору приємного іржавого апельсина.

Тепер додайте приготовані спагетті в томатну суміш і перемішайте. Коли паста прогріється, додайте листя базиліка, пармезан і кедрові горіхи (останнє за бажанням).

Перекладіть спагетті в сервірувальні миски і заправте запеченими курячими грудками. Приємного апетиту!