|
ДЛЯ КУРКИ:
|
|
шматочки курячої грудки без кісток – 700 г |
|
чорного перцю – 3/4 ч. л. |
|
сіль – за смаком |
|
сухого орегано – 1 чайна ложка |
|
меленого коріандру – 1/2 ч. л. |
|
паприки – 1/2 ч. л. |
|
меленого мускатного горіха – 1/4 ч. л. |
|
оливкова олія – 2 ст. л. |
|
води – 1/4 склянки |
|
сік лимона – від 1/2 плоду |
|
ДЛЯ ПАСТИ:
|
|
спагетті – 450 г |
|
подрібнених червоних перцева пластівців – 1/2 ч. л. |
|
оливкова олія – за смаком |
|
помідорів черрі – 1 кг розрізаних навпіл |
|
часнику – 7 зубчиків |
|
молодих цибулин з пір’ям – 7 – 8 зелених |
|
сухого білого вина – 1 / 2 чашки |
|
сік лимона – від 1/4 плода |
|
сіль і перець – за смаком |
|
базиліка – 20 великих листя |
|
свіжий тертий пармезан – за смаком |
|
смажених кедрових горіхів – 2 столові ложки за бажанням |
Як приготувати Спагетті з помідорами і курячою грудкою