Спагетті з помідорами і курячою грудкою

Спагетті з помідорами і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

ДЛЯ КУРКИ:
шматочки курячої грудки без кісток – 700 г
чорного перцю – 3/4 ч. л.
сіль – за смаком
сухого орегано – 1 чайна ложка
меленого коріандру – 1/2 ч. л.
паприки – 1/2 ч. л.
меленого мускатного горіха – 1/4 ч. л.
оливкова олія – 2 ст. л.
води – 1/4 склянки
сік лимона – від 1/2 плоду
ДЛЯ ПАСТИ:
спагетті – 450 г
подрібнених червоних перцева пластівців – 1/2 ч. л.
оливкова олія – за смаком
помідорів черрі – 1 кг розрізаних навпіл
часнику – 7 зубчиків
молодих цибулин з пір’ям – 7 – 8 зелених
сухого білого вина – 1 / 2 чашки
сік лимона – від 1/4 плода
сіль і перець – за смаком
базиліка – 20 великих листя
свіжий тертий пармезан – за смаком
смажених кедрових горіхів – 2 столові ложки за бажанням

Як приготувати Спагетті з помідорами і курячою грудкою