Спас на кефірі

Спас на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Унікальність спаса, що можете подавати як гаряче перше, так і в холодному вигляді в склянці, наприклад до смаженої картоплі.

Покроковий рецепт


Спочатку беремо чисту каструлю і обсмажуємо цибулю до блідо-золотистого кольору. Прямо в каструлю додаємо попередньо помиту рис, і склянку води. Рис треба варити до напівготовності.

Поки вариться рис, ми робимо суміш кефіру спаса. Беремо велику миску, додаємо ложку борошна, мацоні(2 стакан), сметану(5-6 ст. ложки), одне яйце і ретельно збиваємо.

Чим старанніше ви будете збивати суміш для спаса, тим шовковистою буде ваш врятував.
Повільно і ретельно перемішуючи, додаємо суміш у каструлю.

Чекаємо, поки врятував закипить. Важливо: не закриваємо кришку каструлі. Час від часу треба перемішувати, поки закипить.
Як тільки закипить, додаємо дрібно нашатковану кінзу і закриваємо кришку.