Курка (стегенця) – 4 штуки | |
Волоські горіхи – 1 стакан | |
Чорнослив (без кісточок) – 0,5 склянки | |
Петрушка – 1 пучок | |
Цибуля ріпчаста – за Вашим смаком | |
Масло рослинне – невелика кількість | |
Майонез – за Вашим смаком | |
Сіль і перець – про Вашому смаку |
Стегенця, фаршировані курячим фаршем і чорносливом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Курка (стегенця) – 4 штуки | |
Волоські горіхи – 1 стакан | |
Чорнослив (без кісточок) – 0,5 склянки | |
Петрушка – 1 пучок | |
Цибуля ріпчаста – за Вашим смаком | |
Масло рослинне – невелика кількість | |
Майонез – за Вашим смаком | |
Сіль і перець – про Вашому смаку |