Отже, почнемо приготування
Підготуємо курку. Промиваємо стегенця. Обсушим і дуже акуратно знімаємо з їх шкіру. До шкірі потрібно дуже дбайливо ставитися, так як вона згодом буде нафаршировываться.
Після чого відокремлюємо м’ясо від кісточок. М’ясо поріжемо на невеликі шматочки. Також поріжемо і ріпчасту цибулю, за бажанням.
Далі дістаємо м’ясорубку. У неї кладемо порізане м’ясо і цибулю, волоські горішки, чорнослив і петрушку. Працюємо м’ясорубкою. В результаті отримуємо фарш.
Фарш потрібно приправити сіллю, перцем і майонезом. Начинка готова!
Переходимо до фарширування і приготування кінцевого страви!
Беремо курячу шкіру. У неї акуратно викладаємо фарш.
Коли всі 4 шкіри наповнені фаршем, дістаємо форму для запікання. На неї наливаємо трохи олії. Вкладаємо в неї нафаршировані стегенця. Трохи посолити.
Форму для запікання закриємо фольгою. Ставимо в духовку. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів за Цельсієм. Готуємо приблизно 80 хвилин, після чого знімаємо фольгу і готуємо ще 10-15 хвилин.
Після закінчення цього часу наші фаршировані стегенця готові до вживання. В якості гарніру ми рекомендуємо смажену картоплю – так ситно їсти;). Їсти подано!