Підготуємо всі інгредієнти, стегно обмиемо, потім обсушим паперовим рушником.
Курку натираємо з усіх боків сумішшю з солі і приправи. Сильно солити не потрібно, щоб не згорнулися молоко в соусі. Часник нарізаємо пластинками і відправляємо до курки. Нехай поки постоїть , а ми займемося соусом.
У миску з молоком, додамо майонез ( додасть соусу деяку пікантність ). Кинемо дрібку , Карі,і цукор ( потрібен щоб соус не згорнувся великими пластівцями ). Перемішаємо. Поступово засипаємо неповну ст. л. крохмалю та борошна, гарненько збиваємо суміш.
Викладаємо стегно в каструлю, заливаємо соусом і ставимо гаситися на 1,5 години. Мультиварки у всіх різні, тому уточнюю режим гасіння.
Перші 30 хвилин – температура 110 градусів, другі 30 хвилин – 100 градусів, протягом 30 хвилин – 90 градусів.
Готову страву дістаємо з мультиварки і подаємо з гарніром, соус можна подати окремо. Ідеальний гарнір – розсипчастий рис.
Приємного апетиту!