Пропонуємо вам приготувати смачне і ситне блюдо з курячих стегенець. Ми запечемо їх в духовці разом з мексиканської овочевий сумішшю, до складу якої входить морква, квасоля червона і стручкова, зел
Інгредієнти
Стегенця курячі – 2 шт. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Соус соєвий – 30 мл | |
Овочева суміш – 200 гр мексиканська, заморожена | |
Сіль – за смаком | |
Приправа для курки – за смаком | |
Масло рослинне – 2 ст. л. |
Нам для курячого страви потрібно жароміцний форма, в якій ми будемо запікати курячі частини, попередньо замаринувавши їх. Для маринування візьмемо майонез, соєвий соус, спеції. Інші подробиці в покроковий рецепт з фото.
Покроковий рецепт
Отже, промиваємо курячі стегенця, обсушуємо їх за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини в глибоку миску.
Додаємо до стегенець майонез у заявленій кількості, вливаємо соєвий соус.
Кинемо до інгредієнтів в мисці трохи солі (пам’ятаєте, що ми використовуємо соєвий соус, а він і так досить специфічний за смаком), подсыплем приправу для курячих страв.
Викладаємо в миску до курячим частинах заморожену мексиканську суміш.
Інгредієнти добре чистими руками перемішуємо, залишаємо так маринуватися під харчовою плівкою хвилин на 30.
Форму, призначену для запікання, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо у форму замариновані стегенця з мексиканської овочевий сумішшю.
Форму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 210 градусів. Під фольгою запікаємо стегенця 40 хвилин, ще 15 хвилин – без фольги.
Ситні курячі стегенця з овочами готові! Всім приємного апетиту!