Отже, промиваємо курячі стегенця, обсушуємо їх за допомогою паперового рушника. Перекладаємо курячі частини в глибоку миску.
Додаємо до стегенець майонез у заявленій кількості, вливаємо соєвий соус.
Кинемо до інгредієнтів в мисці трохи солі (пам’ятаєте, що ми використовуємо соєвий соус, а він і так досить специфічний за смаком), подсыплем приправу для курячих страв.
Викладаємо в миску до курячим частинах заморожену мексиканську суміш.
Інгредієнти добре чистими руками перемішуємо, залишаємо так маринуватися під харчовою плівкою хвилин на 30.
Форму, призначену для запікання, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо у форму замариновані стегенця з мексиканської овочевий сумішшю.
Форму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 210 градусів. Під фольгою запікаємо стегенця 40 хвилин, ще 15 хвилин – без фольги.
Ситні курячі стегенця з овочами готові! Всім приємного апетиту!