Стейк з яловичини в маринаді з кави

Стейк з яловичини в маринаді з кави – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо вам коли-небудь не вистачало незвичайного аромату в блюді з м’ясом, то це саме для вас.
Ну, скажімо, це перше пікантне блюдо, яке я полюбив. Стейк з яловичини маринований в каві! Після маринування це шматок м’яса майже як оксамит в роті…

Маринування це відмінний спосіб надати м’ясу цікавий смак і прибрати “жорсткість волокон”. Маринад забезпечує ніжність м’яса. Цей процес існує багато років, і це доведено.
Хтось їсть яловичину з-за меншої кількості жиру в ній. Однак, як правило, те, що з низьким вмістом жиру має і невисокий смак. Ось де маринування необхідно, для гри смаків.

Якщо ви бажаєте яловичину, спробуйте приготувати її цим способом.

Покроковий рецепт