Стейки зубатки, цибулю, моркву, сир – головні інгредієнти… Виходить ніжна, смачна рибка під шубкою.
Інгредієнти
Стейк зубатки – 2 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Помідор – 1 шт. | |
Сир твердий – 100 г. |
Звичайні інгредієнти з незвичайним оформленням підкорять ваших гостей!
Покроковий рецепт
Стейки моєму, промаківающімі паперовим рушником.
Солимо і перчимо.
Робимо кошики з паперу для випічки. Відрізаємо приблизно 50 см від рулону, складаємо гармошкою, по краях скріплюємо, вільні краї і середину акуратно розкриваємо. Робимо таких 2 штуки.
Укладаємо в кошики рибу. Ріжемо помідори шматочками, кладемо зверху на рибу.
Ріжемо цибулю, моркву тремо на тертці. Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії, злегка підсмажуємо цибулю і моркву разом, вимикаємо сковороду, додаємо майонез, перемішуємо.
Викладаємо зверху на рибу.
Сир тремо на тертці, посипаємо зверху. Розігріваємо духовкку до 180 градусів, ставимо на деку кошики з рибою, випікаємо хвилин 40.
Готову рибу в кошику перекладаємо на тарілку. Подаємо прямо так, з кошиком! Виглядає незвично! Приємного апетиту!