Ці кулінарні вироби виходять красивими, смачними, ароматними, соковитими і поживними. Подавати до столу їх потрібно в гарячому вигляді відразу після приготування, поки сир на поверхні ще м’який.

Інгредієнти
| Картопля – 3 шт. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Борошно – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець – за смаком | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Фарш м’ясний, готовий – 300 гр | |
| Олія – для смаження | |
| Помідор – 1 шт. | |
| Кетчуп – для складання стожков | |
| Сир твердий – 100-150 гр. | |
| Цибуля зелена – для прикраси |
Для приготування страви можна використовувати будь фарш: свинячий, яловичий або змішаний. Готовий фарш повинен бути з цибулею, спеціями та сіллю. Також в нього можна додати картопляний крохмаль. Картоплю можна потерти на тертці або пропустити через м’ясорубку, головне подрібнити його дрібніші.
Покроковий рецепт


Картопля промити, почистити і натерти на дрібній тертці або пропустити через м’ясорубку разом з часником.


Додати сіль, спеції і яйце.


Всипати борошно і ретельно перемішати масу.


Ложкою викладати невеликі тонкі коржі на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору. Можна включити плиту на максимум і стежити, щоб коржі не підгоріли.


З готового фаршу зробити тонкі коржі. Обсмажити їх з двох сторін до готовності на повільному вогні.

Готові коржі починаємо збирати в стожки. Кладемо на блюдце картопляну заготівлю, зверху змащуємо невеликою кількістю кетчупу і кладемо скибочку помідора.


Накриваємо м’ясної коржем. Зверху рясно посипаємо тертим сиром. Сир потрібно розтопити, для цього відправляємо стожки в духовку або мікрохвильову піч.


Готову страву прикрашаємо зеленою цибулею й овочами. Подаємо в гарячому вигляді, поки сир не застиг.
