Такий легкий і низькокалорійний салат виглядає дуже ошатно, а готується він дуже просто.
Покроковий рецепт
Промити дуже ретельно все плоди, потім нашаткувати червону і пекінську капусту, нарізати болгарський перець, перекласти всі вищеназвані компоненти в салатник.
Туди ж відправити подрібнений зелений лук, кинзу і моркву, натерту на крупній тертці.
Огірки, нарізані невеликі полукружками, закинути в миску.
Всі інгредієнти для заправки закиньте в чашу блендера, подрібніть до однорідного стану. Якщо у вас не вистачає якогось інгредієнта, не зацикливаетесь, просто видаліть його або замініть на інший продукт, свій улюблений.
Приготовленим соусом заправте овочевий салат. Тепер строкатий красивий салат з овочами можна подавати до столу. Приємного апетиту!