Швидко готується з завжди знаходяться під рукою продуктів.
Інгредієнти
М’ясо курки – 100 гр. | |
Картопля – 100 гр. | |
Морква – 50 гр. | |
Локшина – 50 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 50 гр. | |
Сало – 50 гр. | |
Сіль – за смаком |
Дієтичний суп, особливо для стежать за своєю фігурою жінок і бояться набрати ще більшу вагу музчин і при цьому не залишитися голодним. Цей рецепт для ВАС.
Покроковий рецепт
Набираємо в каструлю води близько 2 літрів, накриваємо кришкою і ставимо її на плиту. Включаємо повільний вогонь.
Після цього починаємо готувати інгредієнти, необхідні для приготування супу.
Нарізаємо дрібними шматочками куряче м’ясо.
Миємо й чистимо картоплю. Нарізаємо її на невеликі кубики. Варто звернути увагу на те, що після нарізки картоплю необхідно помістити в холодну воду для того, щоб вона не потемніла.
Чистимо і нарізаємо моркву.
Дістаємо з упаковки локшину і відміряє потрібну кількість. Краще всього брати подібну домашньої вона добре розварюється і надає супу хороший смак.
У закипілу в каструлі воду кладемо куряче м’ясо. Додаємо одну столову ложку солі. Готуємо м’ясо 10 хвилин. Після додаємо в каструлю картоплю. Ще через 10 хвилин додаємо локшину, моркву. Готуємо ще 10 хвилин.
Поки суп вариться готуємо зажарку. Для цього беремо трохи сала і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо їх на дрібні шматочки.
Нагріваємо сковороду і кладемо на неї сало. Коли воно почне плавитися, додаємо туди цибулю і продовжуємо смажити, постійно перемішуючи, щоб не пригоріло. Коли цибуля стане рум’яним і придбає золотистий колір зажарка готова.
Додаємо Зажарку в суп. Кип’ятимо ще 5 хвилин і вимикаємо газ. Даємо йому настоятися близько 10 хвилин. Всі суп курячий від затятого холостяка готовий. Приємного апетиту.