Курячий суп – це перша страва, на основі курячого бульйону. Суп є дієтичним і найголовніше всі продукти доступні для приготування.
Інгредієнти
суповий набір – 1 шт | |
картопля – 5 шт середнього розміру | |
цибуля – 0,5 шт | |
морква – 0,5 шт | |
болгарський перець – 0,25 шт | |
локшина – 1 шт | |
сіль – за смаком | |
лавровий лист – 2 шт | |
вода – 3 л |
Пропоную Вам рецепт простого, але дуже смачного курячого супу. Я часто готую його будинку, мої домочадці залишається задоволені.
Покроковий рецепт
Заливаємо в каструлю холодну воду і кладемо туди суповий набір. Ставимо каструлю на плиту. Як тільки з’являється пінка відразу знімаємо її. Даємо закипіти бульйону. Додаємо сіль.
Як тільки закипів наш бульйон відправляємо туди картоплю і лавровий лист. Картопля режим соломкою. Як бульйон закипить варимо його 25-30 хв.
Режим кубиками наш болгарський перець, цибулю, моркву і відправляємо в каструлю. Варимо ще 3 хв.
Додаємо локшину і даємо закипіти бульйону. Пробуємо на сіль, досолює. За бажанням можна додати січену зелень. Бульйон закипів, відключаємо плиту, і даємо супу настоятися 5-10 хв. Приємного апетиту!