Курячий суп – це перша страва, на основі курячого бульйону. Суп є дієтичним і найголовніше всі продукти доступні для приготування.

Інгредієнти
| суповий набір – 1 шт | |
| картопля – 5 шт середнього розміру | |
| цибуля – 0,5 шт | |
| морква – 0,5 шт | |
| болгарський перець – 0,25 шт | |
| локшина – 1 шт | |
| сіль – за смаком | |
| лавровий лист – 2 шт | |
| вода – 3 л |
Пропоную Вам рецепт простого, але дуже смачного курячого супу. Я часто готую його будинку, мої домочадці залишається задоволені.
Покроковий рецепт

Заливаємо в каструлю холодну воду і кладемо туди суповий набір. Ставимо каструлю на плиту. Як тільки з’являється пінка відразу знімаємо її. Даємо закипіти бульйону. Додаємо сіль.

Як тільки закипів наш бульйон відправляємо туди картоплю і лавровий лист. Картопля режим соломкою. Як бульйон закипить варимо його 25-30 хв.

Режим кубиками наш болгарський перець, цибулю, моркву і відправляємо в каструлю. Варимо ще 3 хв.

Додаємо локшину і даємо закипіти бульйону. Пробуємо на сіль, досолює. За бажанням можна додати січену зелень. Бульйон закипів, відключаємо плиту, і даємо супу настоятися 5-10 хв. Приємного апетиту!
