Смачний і поживний обід для дружної сім’ї
Інгредієнти
холодна вода – 2 літри | |
куряча грудка – 2 шт | |
картопля середнього розміру – 3 – 4 шт | |
червона цибулина – 1 шт | |
готова яєчна локшина – жменя | |
велика морква – 1 шт | |
лавровий лист – 2 | |
чорний перець горошком – 4 – 5 | |
сіль – 1 ч. л. |
Суп-локшина, приготовлена на бульйоні з обсмаженої курячої грудки, володіє насиченим, яскравим смаком. Густа і навариста вона подобається і дорослим, і дітям.
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти
1. Грудки промити холодною водою, промокнути серветкою або паперовим рушником. М’ясо нарізати на невеликі кубики.
2. Курочку обсмажити на сильному вогні протягом 7 – 10 хвилин. Важливо, щоб утворилась легка зажаристость.
3. Моркву очистити, крупно натерти на терці для корейської салату, відправити в сковороду до м’яса.
4. Цибулю почистити, нарізати на четвертинки, додати до засмажки.
5. Тушкувати на повільному вогні ще хвилин 5 – 7.
6. Масу перекласти в невелику каструлю, долити воду. Після закипання, посолити, запустити лавровий лист і перець.
7. Картоплю почистити, нарізати невеликою соломкою. Опустити в киплячий бульйон, варити 7 – 8 хвилин. Картопля має бути злегка не доварили, тоді він не перетвориться в пюре і збереже апетитний вигляд.
8. Додати жменю локшини, через 3 хвилини наваристий суп-локшина готовий.
9. Подавати зі свіжим або замороженим кропом і чорним хлібом.