Для любителів ковбасно-м’ясних виробів і солоненького смаку саме те!
Інгредієнти
Свіжий курячий окорочок – 1 шт. | |
Копчений курячий окорочок – 1 шт. | |
М’ясне асорті ( у мене 3 сосиски, буженина, шинка) – 300 гр. | |
Мариновані огірки ( у мене корнішони) – 400 гр. | |
Розсіл – 1 склянка | |
Цибуля ріпчаста – 1-3 шт. (залежно від розміру) | |
Морква – 1 шт. | |
Лимон – 1 шт. | |
Картопля – 6-7 шт. (залежно від розміру) | |
Томатна паста – 2-3 столових ложки |
Дуже ситне і незвичайне “перше блюдо. Можна використовувати будь-які ковбасні або м’ясні вироби на ваш смак, а також реалізувати залежані в холодильнику!
Покроковий рецепт
Готуємо інгредієнти. Розморожуємо курку, очищаємо і промиваємо овочі. Ставимо варитися стегенце, приблизно на 35-40 хвилин, готовність перевіряти ножем (протикаємо і дивимося йде кров чи ні). Обов’язково солимо.
Поки вариться бульйон, нарізаємо цибулю і мариновані огірки на кубики, тремо моркву на крупній тертці. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю на рослинній олії, додаємо моркву і обсмажуємо хвилин 5-7. До обсмажених овочів додаємо нарізані огірки, сюди ж додаємо три ложки томатної пасти, перемішуємо, тримаємо на вогні ще хвилин 5.
Сосиски нарізаємо кружечками, шинку на брусочки, буженина у мене вже нарізане великими кубиками. Відправляємо нашу м’ясну нарізку обсмажуватися на сковорідку, додаємо рослинне масло для обсмажування. Обсмажуємо до золотавої скоринки.
По готовності стегенця виймаємо його з бульйону, остуджуємо, розбиваємо. Також чинимо і з копченим окорочком – розбиваємо на волокна. Додаємо назад в бульйон. До стегенець викладаємо нашу овочеву зажарку і м’ясну. У бульйон додаємо склянку розсолу, все перемішуємо.
Нарізаємо картоплю тоненькими брусочками і додаємо в суп, варимо до готовності картоплі.
Як буде готова картопля, нарізаємо на четвертинки лимон і додаємо до супу. Варимо ще 5 хвилин і вимикаємо.
Суп готовий! Подаємо зі сметанкою і зеленню, також дуже смачно, якщо додати нарізаний зелений лук. Приємного апетиту!