Суп по-італійськи з сочевицею, пастою і ковбасою

Суп по-італійськи з сочевицею, пастою і ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, щоб зрозуміти, трохи відхилимося в бік ортодоксальної фізики: при змішуванні рідин і твердих тіл, що світом править дифузія. Дифузія — процес взаємного проникнення молекул або атомів однієї речовини між молекулами чи атомами іншого, приводить до мимовільного вирівнюванню їх концентрацій по всьому займаному обсягу.

Відчуваєте той самий момент, коли Ви відкриває маленьку непоказну дверцята і входите в золотий зал кулінарії з темного підземного лабіринту не зрозумій чого? Речовина, концентрація, вирівнювання, обсяг… Адже ці слова зрозумілі. Чому ж тоді дуже часто кипляча вода в каструлі – це вершина творчості і плодючості розуму?

Є такий суп – борщ. Так от звідси і виник вираз «переборщити», але в цьому питанні я не знавець. А в супі, будь, головне не переборщити з інгредієнтами і зі спеціями. Розуміння закону дифузії дасть Вам уявлення про цьому супі. Сьогодні наш рецепт – це суп по-італійськи з сочевицею, пастою і ковбасою. Як там у індійців?… Саттва, раджас, тамас.

Італійці – народ не уемный, кипучий. Але як приготувати суп категорії раджас, щоб він не спалив Вам смакові рецептори мови. В цьому нам допоможе ковбаска по типу салямі. Сочевиця, як відомо, забере частину солі з води. Але закинувши, ковбасу рівно за п’ять хвилин до готовності, ми компенсуємо… А що ми компенсуємо? А те, що в два літра киплячої води ми можемо додати лише два грами солі. Так, так мало.

Відразу скажу: «Ефект від раджаса» гарантований 100 %». Але потрібно читати далі про разграммовку інгредієнтів і точний порядок дій, тобто кулінарних кроків.

Покроковий рецепт