Склад:
– 50 гр. суміші пластівців «3 злаку»;
– 300 гр. брокколі;
– одна морква;
– головка ріпчастої цибулі;
– 2 л. курячого бульйону;
– відварене куряче м’ясо;
– 400 мл. вершків;
– твердий сир.
Приготування.
Беремо каструлю і відварюємо в ній курку. Варимо 30 хвилин. Для того, щоб суп вийшов ніжним беремо куряче філе. А якщо ви хочете більш жирний варіант, то використовуйте гомілки. Виймаємо м’ясо з каструлі, а в гарячий бульйон опускаємо брокколі. Для того, щоб капуста зварилася буде потрібно 15 хвилин.
Поріжемо цибулю і моркву натремо на крупній тертці.
Обсмажуємо овочі на сковороді до золотистого кольору. Зазвичай на це потрібно три хвилини.
Якщо хочете зробити супчик більш пікантним, то можете додати часнику. Солимо і перчимо засмажку. Готове.
Беремо іншу сковороду, на яку висипаємо жменю пластівців. Підрум’янимо їх.
Повертаємо на плиту бульйон і опускаємо в нього засмажені овочі. Поваримо 5 хвилин.
Зменшуємо вогонь і висипаємо пластівці. Накриваємо кришкою і чекаємо буквально хвилинку. Пластівці повинні набрати воду.
Перетворюємо з допомогою блендера суп у пюре. Після чого постійно помішуючи вводимо в суп розігріті вершки. Готове.
Подавати на стіл суп-пюре будемо в горщику з шматочками відвареної курки і натертим сиром.
Бажаємо вам приємного апетиту.