Живильний ситний гороховий суп-пюре.
Інгредієнти
горох нут – 2 чашки | |
овочевого бульйону – 2 чашки | |
свіжого листя капусти – 2 чашки *листова капуста кале | |
часнику – 2 зубчики | |
кокосового молока – 1 ¾ чашки | |
порошок каррі – за смаком | |
кмин – за смаком | |
меду – 1 ч. л. | |
солі – ½ ч. л. | |
свіжомеленого перцю – ¼ ч. л. |
Це, напевно, один з найбільш простих супів, які ви коли-небудь приготуєте! Буквально всі закидаєте в блендер, додати прянощі і подрібнюєте…
Покроковий рецепт
1. Горох нут треба замочити на ніч і на ранок зварити до повної готовності.
2. У листя капусти обрізати грубі частини.
3. Часник почистити і порізати навпіл.
4. Змішати всі інгредієнти в блендері і подрібнити, поки маса не стане однорідною.
5. За смаком суп посолити, поперчити, додати мед і каррі.
6. Налити суп-пюре в невелику глибоку каструлю і розігріти на середньому вогні, постійно помішуючи (близько 10 хвилин).
7. При подачі в кожну тарілку викласти по жмені гороху. Присипати все свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!