Суп-пюре з гороху на курячому бульйоні

Суп-пюре з гороху на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Живильний ситний гороховий суп-пюре.

Інгредієнти

горох нут – 2 чашки
овочевого бульйону – 2 чашки
свіжого листя капусти – 2 чашки *листова капуста кале
часнику – 2 зубчики
кокосового молока – 1 ¾ чашки
порошок каррі – за смаком
кмин – за смаком
меду – 1 ч. л.
солі – ½ ч. л.
свіжомеленого перцю – ¼ ч. л.

Як приготувати Суп-пюре з гороху на курячому бульйоні

Це, напевно, один з найбільш простих супів, які ви коли-небудь приготуєте! Буквально всі закидаєте в блендер, додати прянощі і подрібнюєте…

Покроковий рецепт

1. Горох нут треба замочити на ніч і на ранок зварити до повної готовності.

2. У листя капусти обрізати грубі частини.

3. Часник почистити і порізати навпіл.

4. Змішати всі інгредієнти в блендері і подрібнити, поки маса не стане однорідною.

5. За смаком суп посолити, поперчити, додати мед і каррі.

6. Налити суп-пюре в невелику глибоку каструлю і розігріти на середньому вогні, постійно помішуючи (близько 10 хвилин).

7. При подачі в кожну тарілку викласти по жмені гороху. Присипати все свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!