Суп-пюре з кабачків

Суп-пюре з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп-пюре з кабачків, доповнений ніжним смаком вершкового сиру і ароматом італійських трав, назавжди займе місце у вашому серці!

Інгредієнти

кабачки – 500 г
картопля – 500 г
м’ясна вирізка – 400 г свинина або яловичина
дрібна крупа – 100 г ячна, пшенична або кукурудзяна
плавлений сирок – 100-150 г
сушений базилік – за смаком
сіль – за смаком

Як приготувати Суп-пюре з кабачків

Якщо вам набридли класичні супи, і хочеться порадувати себе новим вишуканим смаком, то суп-пюре з кабачків стане для вас відмінним рішенням.

Кабачок так знайомий кожному. Цей овоч – цілий джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Крім того, він має низьку калорійність, що робить його вкрай затребуваним в дієтичної кухні. Пропонуємо вашій увазі рецепт, головним інгредієнтом якого є цей чудовий овоч.

Покроковий рецепт

Шматок свинячий або яловичої вирізки миємо й відварюємо в підсоленій воді. Остуджуємо бульйон для супу з кабачків.


Чистимо Кабачок від шкірки, видаляємо насіння (у молодих плодах насіння можна не видаляти). Чистимо картоплю. Нарізаємо овочі на довільні шматочки.


Відварюємо наші овочі до повної готовності в солоній воді. За допомогою заглибного блендера, міксера або товкачика перетворюємо овочі в пюре. Консистенція не повинна вийти густою, так як бульйон ще буде загущаться.


Натираємо на тертці плавлений сирок. Відправляємо її в каструлю. Безперервно помішуємо до повного розчинення сиру. Слідкуйте за тим, щоб продукт був натуральним. Сир повинен повністю розчинитися в бульйоні, надавши йому ніжну вершковість. Якщо скористатися більш дешевим плавленим продуктом, він не розчиниться.


Додаємо промиту крупу. Варимо до готовності. За цей час наш супчик помітно загусне і придбає пюреобразную консистенцію. При бажанні можна ще раз перемолоти все блендером.


Нарізаємо остигле м’ясо тоненькими слайсами. У тарілку наливаємо крем-суп, додаємо пару шматочків м’яса і присипаємо базиліком.

Суп-пюре з кабачків прекрасно доповнять сухарики або грінки з пшеничного хліба. Приємного апетиту!