Суп-пюре готується дуже просто. Виходить смачним і ніжним. Ідеально для годування маленький діток.
Інгредієнти
курячий бульйон – 1 л | |
сочевиця – 1 ст | |
цибуля – 1 шт | |
картопля – 2 шт | |
морква – 1 шт | |
томатна паста – 3 ст. л | |
сіль, спеції – за смаком | |
рослинна олія – 2 ст. л |
Якщо вам набридли традиційні супи, спробуйте приготувати легких низькокалорійний суп-пюре з сочевиці.
Покроковий рецепт
Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Я обсмажую прямо у каструлі.
Додаємо в цю каструлю сочевицю, томатну пасту і картоплю. Картоплю ріжемо на дрібні кубики. Тушкуємо 5 хвилин постійно помішуючи.
Вливаємо курячий бульйон. Доводимо до кипіння і варимо ще приблизно 7 хвилин. Потім беремо блендер. У мене занурювальний, тому я в цій же каструлі з усіх інгредієнтів роблю суп-пюре. Якщо у вас інший блендер, просто перелийте суп в потрібну ємність.
Після того як ви все подрібнили суп подаємо з зеленню і сухариками. Ось так за 40 хвилин можна приготувати смачну легкий дієтичний супчик.