Суп-пюре

Суп-пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасним варіантом для першої страви, яка полюбить все сімейство, а особливо маленькі діти, адже їм так складно догодити, є суп-пюре, батьківщиною якого вважається Франція. Готується він дуже швидко, складові найпростіші, ними можна змінювати і доповнювати рецепт за своїм смаком і можливостями гаманця. Бульйон можна готувати з будь-якого виду м’яса, якщо не любите і не їсте його, можна приготувати просто на овочевому бульйоні. Компоненти такого супу можна з легкістю замінити на овочі, більш доступні і наявні на кухні, також допускається додавання грибів, вершків, молока, різних видів круп, плавленого сиру і вершкового масла. Рецепт універсальний і не потребує точного і суворого дотримання всіх описаних нижче кроків.

Пропоную спробувати суп за моїм рецептом, похвала домочадців і прохання про добавку не змусять себе чекати, точно перевірено!

Покроковий рецепт