Бульйон ставиться як для консоме: з корінням і смаженою цибулею.
Приготувати Royal або омлет: 4 цілих яйця збити віником, влити половинку склянки сирого молока, змішати, всипати рубаної зелені, петрушка або кріп. Перемішати всю масу, посолити, влити в форму або каструлю, трохи змащену вершковим маслом, поставити на пар, прикрити і варити 15-20 хвилин. Якщо маленькі формочки (тарталетки), то варити 5 хвилин.
Готовий омлет поставити на холод, дати охолонути, щоб зміцнів, викласти і нарізати шматками. За 5 хвилин до відпустки процідити консоме; омлет класти прямо в миску, щоб не переломался. Для цього супу бульйон повинен бути міцний. Моркву і петрушку нарізати зірочками, зварити в солоній воді, відкинути і теж покласти в миску з омлетом.