Не треба варити бульйон. Ситний і смачний суп з вермішеллю і ковбасками.
Інгредієнти
вода – 1л 750 мл | |
картопля – 3 шт | |
вермішель – 1 стопка | |
цибуля ріпчаста – 1 шт | |
морква – 1 шт | |
перець болгарський – 1 шт | |
мисливські ковбаски – 3 шт | |
сіль – за смаком | |
рослинна олія – 2 ст л |
На випадок коли необхідно приготувати швидко і смачно у мене в морозилці завжди лежать 2-3 мисливські ковбаски. Суп з ними готувати дуже легко і, головне, часу на приготування йде зовсім не багато.
Покроковий рецепт
Ставимо на плиту каструлю і наливаємо воду (у мене баняк на один літр сімсот п’ятдесят грам), включаємо плиту і доводимо воду до кипіння, а тим часом чистимо, миємо й нарізаємо на невеликі кубики картоплю. Як вода закипить додаємо картоплю, варимо хвилин десять і додаємо стограмову чарку тоненькою вермішелі. При необхідності знімаємо піну.
У той час поки вариться картопля, вермішель готуємо овочі до обжарке. Моркву, цибулю і болгарський перець миємо і чистимо. Моркву тремо на дрібній тертці. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Перець теж нарізаємо дрібними кубиками.
Мисливські ковбаски режим на колечка. По товщині не більше п’яти міліметрів.
У сковороду наливаємо дві столові ложки рослинної олії і додаємо нарізані ріпчасту цибулю, болгарський перець , мисливські ковбаски і натерту моркву. І Всі ці інгредієнти трохи обсмажуємо.
Обсмажені овочі і мисливські ковбаски додаємо в каструлю до вже звареною картоплею і вермішеллю. Солимо суп по смаку. Проварюємо ще п’ять хвилин і відключаємо. Наш суп готовий.