Для нашого рецепта знадобиться яловичий фарш, картопля, цибуля, рис, томат і трохи зелені(будь-для смаку), сіль, перець .
Інгредієнти
яловичий фарш – 400 грам | |
яйце – 1 штука | |
рис – 50 грам | |
цибуля – 2 штуки | |
картопля – 5 штук | |
томат – 1 ст. ложка | |
сіль,зелень – за смаком | |
масло вершкове – 50 грам |
Суп з фрикадельками ситне перше блюдо для всієї родини, фрикадельки можна готувати з будь-якого фаршу, свинячого, яловичого або курячого або навіть з кроликового, на ваш смак підійде будь-який. Я надаю рецепт з яловичого фаршу.
Покроковий рецепт
Чистимо наші овочі і промиваємо рис.
Готуємо фарш для фрикадельок, ріжемо одну цибулину, і змішуємо з фаршем яловичини. Далі додаємо рис, яйце і гарненько все перемішуємо. Тепер формуємо фрикадельки.
Смажимо цибулю на вершковому маслі, додаємо томат і трохи тушкуємо.
Ріжемо картоплю кубиками і тушкуємо її з цибулею і томатом 5 хвилин під закритою кришкою. Можна натерти ще моркву, я не додаю, бо не люблю.
Коли всі протушилось, наливаємо 4 склянки води. Як тільки починає кипіти, акуратно кладемо в каструлю фрикадельки, варимо до готовності. Закидаємо сіль і зелень за смаком. Приємного апетиту, друзі!