Легкий, простий у приготуванні і корисний суп.
Інгредієнти
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Болгарський перець – 1 штука | |
Цибуля – 100 грам | |
Картопля – 3-4 штуки | |
Гомілка індички – 1 кілограм | |
Червоний перець – 1 чайна ложка | |
Вода – 3 літри | |
Борошно – 3 столові ложки | |
Вода – 5 столових ложок | |
Сіль – за смаком | |
Яйце – 1 штука |
Суп на основі індичого бульйону виходить дуже наваристим і смачним. Червоний перець у цій страві дає додаткову гостроту, овочі дають яскравий смак супу, а завдяки галушками, суп стає ще й посытнее.
Покроковий рецепт
У каструлю покласти гомілку індички, залити 3 літрами води, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити бульйон на повільному вогні півгодини.
Гомілка вийняти з бульйону, м’ясо відокремити від кісток, шкіри й нарізати. Картоплю нарізати кубиками. М’ясо і картоплю покласти в бульйон.
Цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізати кубиками. Обсмажити цибулю з болгарським перцем, додати в овочеву суміш чайну ложку червоного перцю. Обсмажені овочі покласти в бульйон.
Для галушок змішати одне яйце, 3 ложки борошна з гіркою, 5 ложок води. Консистенція повинна вийти, як у густої сметани. Регулювати консистенцію борошном і водою. За допомогою двох чайних ложок опустити галушки в суп. Варити суп до того моменту, коли галушки спливуть.
Насолоджуйтесь!