Смак супу виходить насичений і трохи солодкуватий. Діткам дуже подобається!
Інгредієнти
Картопля – 4 середніх | |
Цибуля – 1 невелика головка | |
Тунець консервований – 200 грам | |
Морква – одна невелика | |
Локшина “Павутинка” – 100 грам | |
Петрушка пучок | |
Зелена цибуля – пучок | |
Вода – 1 літр | |
Сіль – за смаком | |
Чорний мелений перець – за смаком |
Відповідно до сімейного статуту, на обід сім’я повинна їсти суп. Але сучасне динамічне життя, як завжди, вносить свої корективи. Часто в хазяєчок не вистачає часу, щоб довго стояти біля плити. Тут на допомогу приходить рецепт супу з консервами. Така страва має ряд переваг: по-перше, це дуже швидко і просто, по-друге, якщо консерви правильно вибрані – це ще і дуже смачно і корисно. Пропоную рецепт-порятунок супу з консервованим тунцем (в якості консервів можете вибрати будь-які інші).
Покроковий рецепт
Ставимо на вогонь один літр води. Чистимо моркву. Нарізаємо цей коренеплід середнім кубиком, закидаємо у воду.
Морква додасть супу незвичайний солодкий смак, в дуеті з тунцем виходить надзвичайно смачно.
Чистимо цибулину, нарізаємо дрібним кубиком. Відкриваємо банку консервів. Зливаємо Масло на сковорідку і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору (при бажанні і необхідності можна додати трохи вершкового масла, від цього смак супу буде ще краще).
Чистимо картоплю, нарізаємо брусочками. Закладаємо в киплячу воду. Додаємо сіль і мелений чорний перчик. Потім всипаємо вермішель.
У самому кінці приготування додаємо тунець і піджарку.
Готовий суп прикрашаємо рубаною петрушкою і зеленою цибулею.
Такий суп високо оцінять ті, хто цінують свій час.
Приємного апетиту!