Суп з курячими фрикадельками

Суп з курячими фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з фрикадельками з курячого фаршу це суп швидкого приготування. Дуже легкий, дієтичний і легкий суп!

Інгредієнти

Вода або бульйон – 2 л
Спинка – 1 шт
Фарш – 500 г
Яйце – 1 шт
Картопля – 3 шт
Цибуля – 2 шт
Морква – 1 шт
Перець болгарський – 1 шт
Сіль, перець – за смаком
Лавровий лист – 2 шт
Зелень – за смаком

Як приготувати Суп з курячими фрикадельками

У нашій родині суп з фрикадельками готується досить часто. Адже суп є корисним для організму, а найголовніше бюджетних, так як використовується мінімальна кількість фаршу. Можна варити як на бульйоні, так і на воді, а фарш використовувати будь за смаком.

Покроковий рецепт


Підготуємо наші інгредієнти. Варити суп я буду на бульйоні, тому відварюю спинку, не забуваючи знімати піну.Ви можете варити і на воді, хтось любить посытнее, а хто ні. Потім додаємо пару листочків лаврушки. Варимо 1 годину, після спинку виймаємо.

Поки вариться наш бульйон готуємо фарш. Додаю сіль, перець за смаком і одне яйце, а хто то може додати і рис, який попередньо замочити на годину в теплій воді. Ретельно все перемішуємо і формуємо кульки будь-якого розміру на ваш смак, у мене побільше.



Далі очищаємо і нарізаємо наші овочі, картопля, цибуля і перець кубиками, а моркву тремо, або нарізаємо як вам захочеться, на крупній тертці. Ставлю сковороду на вогонь, рослинного масла не треба, потім тушу овочі, а тушу тому що додаю пару ложок бульйону, десь 5 хвилин

Коли, наш бульйон зварився, виймаємо спинку. Картопля очищений і нарізаний додаємо в бульйон і варимо 5-7 хвилин.

Потім кладемо нашу зажарку з овочів і варимо 5 хвилин і після можна додати сформовані кульки з фаршу. Варимо ще десь 5 хвилин.

Розливаємо по тарілках, посипаємо все зеленню. А найголовніше, суп стане ще смачніше, якщо настоїться. Приємного Апетиту!