Суп з фрикадельками з курячого фаршу це суп швидкого приготування. Дуже легкий, дієтичний і легкий суп!
Інгредієнти
Вода або бульйон – 2 л | |
Спинка – 1 шт | |
Фарш – 500 г | |
Яйце – 1 шт | |
Картопля – 3 шт | |
Цибуля – 2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Перець болгарський – 1 шт | |
Сіль, перець – за смаком | |
Лавровий лист – 2 шт | |
Зелень – за смаком |
У нашій родині суп з фрикадельками готується досить часто. Адже суп є корисним для організму, а найголовніше бюджетних, так як використовується мінімальна кількість фаршу. Можна варити як на бульйоні, так і на воді, а фарш використовувати будь за смаком.
Покроковий рецепт
Підготуємо наші інгредієнти. Варити суп я буду на бульйоні, тому відварюю спинку, не забуваючи знімати піну.Ви можете варити і на воді, хтось любить посытнее, а хто ні. Потім додаємо пару листочків лаврушки. Варимо 1 годину, після спинку виймаємо.
Поки вариться наш бульйон готуємо фарш. Додаю сіль, перець за смаком і одне яйце, а хто то може додати і рис, який попередньо замочити на годину в теплій воді. Ретельно все перемішуємо і формуємо кульки будь-якого розміру на ваш смак, у мене побільше.
Далі очищаємо і нарізаємо наші овочі, картопля, цибуля і перець кубиками, а моркву тремо, або нарізаємо як вам захочеться, на крупній тертці. Ставлю сковороду на вогонь, рослинного масла не треба, потім тушу овочі, а тушу тому що додаю пару ложок бульйону, десь 5 хвилин
Коли, наш бульйон зварився, виймаємо спинку. Картопля очищений і нарізаний додаємо в бульйон і варимо 5-7 хвилин.
Потім кладемо нашу зажарку з овочів і варимо 5 хвилин і після можна додати сформовані кульки з фаршу. Варимо ще десь 5 хвилин.
Розливаємо по тарілках, посипаємо все зеленню. А найголовніше, суп стане ще смачніше, якщо настоїться. Приємного Апетиту!