Овочевий суп з песто
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Кабачок – 1 шт. | |
Баклажан – 1 шт. | |
Корінь – 1 шт. | |
Соус песто – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Суп з овочів з соусом песто
Сьогодні у нас буде суп з італійським шармом. І цей шарм додасть йому чудовий смокчу песто. Суп складається тільки з овочів, так що він підходить і вегетаріанцям
Покроковий рецепт
1. Картопля, кабачок і баклажан помити, картоплю очистити і нарізати кубиками.
2. Моркву, цибулю і корінь петрушки також помити, очистити. Корінь петрушки і моркву нарізати кільцями. Цибулю нарізати кубиками.
3. Всі овочі скласти в каструлю, залити водою, посолити.
4. Варити до готовності 40-45 хвилин.
5. В самому кінці додати песто.