Суп з сочевицею і часниковими грінками

Суп з сочевицею і часниковими грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо овочі. Почистили картоплю, порізали на дрібні кубики, моркву помили, почистили і потерли на крупній тертці.

У мене бульйон вже зварений (на качці) . Ставимо його на плиту, доводимо до кипіння і додаємо картоплю. Чекаємо,поки закипить картопля.

Переходь до сочевиці. Ось так виглядає червона сочевиця.Промиваємо її добре. І кладемо в киплячий бульйон, вже з картоплею. За тим додаємо моркву,солимо, додаємо спеції. І варимо хвилин 10-15. Дивимося по готовності картоплі. Тому що різні сорти, варяться по-різному. (сочевиця вариться швидко).

Поки вариться суп….


Ми робимо наші грінки. Хліб білий нарізаємо маленькими кубиками. Потім, очистили часник від шкаралупи, і розчавили виделкою. На сковороду виливаємо рослинне масло, нагріваємо. Кладемо наш роздавлений часник на сковороду, і чекаємо, поки він пустить сік. Після виймаємо часник. Кубики хліба викладаємо, і підсмажуємо на повільному вогні. Смажимо до тих пір, поки хліб не стане як сухар.

І ось наш суп готовий, грінки подавати в окремому посуді. І класти їх, перед трапезою. Приємного апетиту.