Сушені гриби

Сушені гриби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сушені гриби володіють масою достоїнств. Вони зберігаються тривалий час. При дотриманні нескладних умов зберігання гриби не зіпсуються протягом декількох років. Сушені гриби легкі і компактні. Не потрібно зберігати в морозилці, вони не псуються при кімнатній температурі. При усушці гриби не втрачають свій аромат, навпаки, запах стає більш насиченим.
Сушені гриби додають в супи, з них можна готувати соуси, використовувати в сложносоставных стравах (жульєни, омлети, террины і т. д.) Сушені гриби використовуються при приготуванні салатів, їх можна додати в піцу, використовувати в якості начинки для пиріжків, зразів, котлет.
Сушені гриби для тривалого зберігання необхідно приготувати будь-якій господині.

Покроковий рецепт