Зі свинячої вирізки, прянощів і ароматною гарбуза можна приготувати ароматний і дуже ситне блюдо, яке чудово підійде для осіннього меню.
Інгредієнти
гарбузова м’якоть очищена – 700 г | |
вирізка свиняча – 500 г | |
мелений кумін – половина ч. ложки про | |
мелена солодка паприка – половина ч. ложки | |
оливковий майонез – три ст. ложки | |
оливкова ароматне масло – 2 ст. ложки | |
тонкомолота сіль морська – за смаком |
Свинина, тушкована з гарбузом і прянощами – смачне ніжно блюдо з ароматною гарбузом.
Покроковий рецепт
Нарізати шматками очищену гарбуз. Потім промити свинячу вирізку і нарізати її кубиками, трохи меншого розміру, ніж гарбуз.
Далі необхідно підготувати миску насипати в неї всі прянощі, додати сіль і оливковий майонез, перемішати.
У розігріту сковороду з олією викласти свинину, обсмажити до золотистого кольору. Через 20 хвилин викласти шматочки гарбуза і тушкувати, підлив трохи воду.
В кінці гасіння все посолити і додати майонезну заправку з прянощами, перемішати, тушкувати 5 хвилин. Потім вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити хвилин на десять.
Приготовану страву подавати до столу в порційних тарілках. Приємного апетиту!