Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу)

Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина дуже добре поєднується з овочами. Пропонуємо загасити їх разом на сковороді.

Інгредієнти

Свинина – 300 г м’якоть
Масло рослинне – 50 мл
Кабачок – 1 шт. молодий
Баклажан – 1 шт.
Перець болгарський – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 2-3 зуб.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Зелень свіжа – за смаком

Як приготувати Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу)

У нашому рецепті свинина готується разом з баклажанами, кабачком, морквою, цибулею, солодким болгарським перцем, помідорами. Страва має пікантний смак завдяки використанню часнику і спецій. Ось, як приготувати свинину з овочами на сковороді.

Покроковий рецепт

Промиваємо під проточною водою підходящий шматочок свинини. Нарізаємо м’ясо брусочками, які перекладаємо на сковороду в прогріте рослинне масло. Підсмажуємо м’ясну нарізку близько 7-10 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи.

Поки свинина нудиться на сковороді, займемося нарізкою овочів. Очищаємо від шкірки кабачок (ми використовували молодий), баклажан. Дані інгредієнти на обробній поверхні нарізаємо у формі півкілець. Перекладаємо подрібнений кабачок і баклажан до м’ясних шматочках на сковороду.

Далі натираємо моркву, цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо їх до решти інгредієнтів на сковороду.

Помідори без шкірки натираємо. Масу виливаємо в сковороду. Солодкий болгарський перець нарізаємо поличками. До інгредієнтів також додаємо подрібнені часникові зубки. Солимо, перчимо за смаком. Перемішуємо.

Тушкуємо свинину з овочами на сковороді до готовності всіх компонентів страви. Можна додати в готову страву посіченою зеленню.

Приємного всім апетиту!