Свинина дуже добре поєднується з овочами. Пропонуємо загасити їх разом на сковороді.
Інгредієнти
Свинина – 300 г м’якоть | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Кабачок – 1 шт. молодий | |
Баклажан – 1 шт. | |
Перець болгарський – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Помідор – 2 шт. | |
Часник – 2-3 зуб. | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Зелень свіжа – за смаком |
У нашому рецепті свинина готується разом з баклажанами, кабачком, морквою, цибулею, солодким болгарським перцем, помідорами. Страва має пікантний смак завдяки використанню часнику і спецій. Ось, як приготувати свинину з овочами на сковороді.
Покроковий рецепт
Промиваємо під проточною водою підходящий шматочок свинини. Нарізаємо м’ясо брусочками, які перекладаємо на сковороду в прогріте рослинне масло. Підсмажуємо м’ясну нарізку близько 7-10 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи.
Поки свинина нудиться на сковороді, займемося нарізкою овочів. Очищаємо від шкірки кабачок (ми використовували молодий), баклажан. Дані інгредієнти на обробній поверхні нарізаємо у формі півкілець. Перекладаємо подрібнений кабачок і баклажан до м’ясних шматочках на сковороду.
Далі натираємо моркву, цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо їх до решти інгредієнтів на сковороду.
Помідори без шкірки натираємо. Масу виливаємо в сковороду. Солодкий болгарський перець нарізаємо поличками. До інгредієнтів також додаємо подрібнені часникові зубки. Солимо, перчимо за смаком. Перемішуємо.
Тушкуємо свинину з овочами на сковороді до готовності всіх компонентів страви. Можна додати в готову страву посіченою зеленню.
Приємного всім апетиту!