Свинина дуже добре поєднується з овочами. Пропонуємо загасити їх разом на сковороді.

Інгредієнти
| Свинина – 300 г м’якоть | |
| Масло рослинне – 50 мл | |
| Кабачок – 1 шт. молодий | |
| Баклажан – 1 шт. | |
| Перець болгарський – 2 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Помідор – 2 шт. | |
| Часник – 2-3 зуб. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець – за смаком | |
| Зелень свіжа – за смаком |
У нашому рецепті свинина готується разом з баклажанами, кабачком, морквою, цибулею, солодким болгарським перцем, помідорами. Страва має пікантний смак завдяки використанню часнику і спецій. Ось, як приготувати свинину з овочами на сковороді.
Покроковий рецепт

Промиваємо під проточною водою підходящий шматочок свинини. Нарізаємо м’ясо брусочками, які перекладаємо на сковороду в прогріте рослинне масло. Підсмажуємо м’ясну нарізку близько 7-10 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи.

Поки свинина нудиться на сковороді, займемося нарізкою овочів. Очищаємо від шкірки кабачок (ми використовували молодий), баклажан. Дані інгредієнти на обробній поверхні нарізаємо у формі півкілець. Перекладаємо подрібнений кабачок і баклажан до м’ясних шматочках на сковороду.

Далі натираємо моркву, цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо їх до решти інгредієнтів на сковороду.

Помідори без шкірки натираємо. Масу виливаємо в сковороду. Солодкий болгарський перець нарізаємо поличками. До інгредієнтів також додаємо подрібнені часникові зубки. Солимо, перчимо за смаком. Перемішуємо.

Тушкуємо свинину з овочами на сковороді до готовності всіх компонентів страви. Можна додати в готову страву посіченою зеленню.

Приємного всім апетиту!
