Свинина, тушкована з картоплею і огірками

Свинина, тушкована з картоплею і огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиваємо під проточною водою м’якоть свинини, обсушуємо її швидко паперовим рушником, а потім перекладаємо на обробну дошку. Нарізаємо свинину у формі невеликих за розміром шматочків. На сковороду вливаємо для розігріву рослинне масло, а потім перекладаємо в посуд м’ясні шматочки. Підсмажуємо свинину 5-7 хвилин, періодично перевертаючи.

Поки підсмажуються свинячі шматочки, підготуємо овочі. Чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнити овочі зручним способом: можна морквину натерти або нарізати соломкою, а цибулю нашаткувати шматочками. Овочеву нарізку перекладаємо на сковороду до підсмажених шматочків свинини. Зменшуємо вогонь трохи, продовжуємо тушкувати інгредієнти.

Очищаємо картопляні бульби, подрібнюємо їх у формі брусків.

Картоплю перекладаємо на сковороду.

Додаємо до інгредієнтів на сковороду спеції на ваш смак (у даному рецепті крім солі використана мелена паприка).

Заливаємо картоплю зі свининою та овочами кип’яченою водою наполовину.

Нарізаємо дрібними кубиками мариновані огірочки, додаємо їх на сковороду. Тушкуємо м’ясо з картоплею і маринованими огірочками близько 35 хвилин. Готовність визначаємо за картопляним брусочками.

В кінці гасіння додаємо до інгредієнтів подрібнений свіжий кріп. Використовувати можна і заморожену зелень, і сушену.

Смачна тушкована свинина з картоплею готова! Приємного апетиту!