Нарізаємо свиняче сало невеликими брусочками, кладемо їх в жаровню і ставимо на середній вогонь.
Періодично помішуючи і перевертаючи, обсмажуємо сало так, щоб воно дало жир. Якщо жиру недостатньо багато, то варто підлити олії.
М’якоть свинини нарізаємо середніми шматками.
Відправляємо м’ясо до сала, перемішуємо і смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки, накривши жаровню кришкою.
Додаємо квашену капусту, сіль, спеції. Вливаємо трохи води. Перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 40 хвилин.
Потрібно періодично помішувати блюдо і підливати за необхідності воду.
Готову страву подаємо до столу в гарячому вигляді.