Свинина в грибному соусі

Свинина в грибному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, почнемо!
Перед приготуванням цієї страви необхідно приготувати гриби. Для цього потрібно їх відварити і дрібно нарізати. Той відвар, який був отриманий в результаті варіння грибів, нам також буде потрібен, тому не потрібно його виливати. Його треба процідити за допомогою марлі і відставити.

Тепер необхідно бекон нарізати на невеликі майбутні шкварочки і цибулю. Також необхідно вчинити і з нашим м’ясом. Наріжемо його на невеликі шматочки.

Дістаємо сковорідку і викладаємо на неї наші шкварочки. Обсмажуємо їх до того стану, поки з них витече весь свинячий жир. Саме на смальці будемо смажити все інше. Послідовно викладаємо на сковорідку цибулю і м’ясо з грибами.

Смажимо і постійно перемішуємо всі інгредієнти. Смажити треба до утворення на шматочках свинини характерною скоринки. Додаємо в миску борошно (по рецепту). Це робиться для того, що б борошно зібрала надлишки жиру. Далі додамо вже котрий стомився чекати відвар (200 мл), а також вершки (за рецептом). Також необхідно посолити і поперчити страву за смаком.

Далі вже йде процес варіння. Варити необхідно до того стану, поки соус не стане густим. Коли соус загусне наша свинина в грибному соусі готова!
Як гарнір можна використовувати відварну картоплю або рис.