М’якоть свинини промиваємо, обсушуємо з допомогою паперового рушника. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, щоб нарізати невеликими шматочками. Нарізку з свинини кладемо в миску.
Цибулю очищаємо від лушпиння. Подрібнюємо невеликими шматочками-смужками. Цибульну нарізку додаємо до м’яса.
Вливаємо соєвий соус.
Підсипаємо трохи спецій для м’яса.
Інгредієнти добре перемішуємо. Миску з вмістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо в прохолодне місце маринуватися на годину.
Свинину в соєвому соусі після маринування відправляємо в розігріту олію. Смажимо м’ясні шматочки протягом 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Блюдо готове – приємного перекусу!