Свинина з грибами в винному соусі

Свинина з грибами в винному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви запитаєте, яке блюдо мені найбільше подобається на сьогоднішній момент, мабуть, я відповім – свиняча відбивна, і саме з вирізки. Страви з свинячої вирізки готуються легко і швидко. Якщо не перетримати свинину на вогні, виходить ніжне і соковите м’ясо.

Свинина з грибами в винному соусі готуватися зі свинячої вирізки і грибів шампіньйонів. Свиняча вирізка – це не просто вирізаний шматок м’якоті без жил і кісток, а певна м’яз, що проходить уздовж внутрішньої сторони хребта свині в поперекової частини. Так що якщо ви не сплутаєте вирізку з звичайним шматком м’якоті з лопатки або стегна, страва у вас вийде просто чарівним! Вирізка готуватися дуже швидко, тим більше, якщо її трохи відбити. Якщо м’ясо не пересмажити, воно виходить м’яким і соковитим. У додатку йде і соус з білого вина. Алкоголь при поїданні страви не відчувається, та як все градуси випаровуються при готуванні. Бажано використовувати біле сухе вино, соус виходить красивий і ніжніший. Загущает соус борошно, в якій обвалюється попередньо свиняча відбивна. З таким м’ясом чудово буде поєднуватися картопляний гарнір або рис з овочами. Зазначене кількість інгредієнтів розрахована на 1 порцію, тому збільшіть кількість продуктів, якщо чекаєте гостей.

Покроковий рецепт