Інгредієнти.
Свинячу вирізку промити, обсушити, видалити жили. Нарізати м’ясо свинини на 3 великих шматки.
Взяти 1 відрізаний шматочок вирізки, поставити свинячий «бочонок» вертикально…
….відбити кухонним молоточком (під час відбивання, по можливості, намагайтеся м’яса надати форму кола).
М’ясо посолити, поперчити з обох сторін. Сформувати з м’яса коло, зібравши краю руками.
Борошно висипати на плоску тарілку. Обваляти м’ясо з обох сторін у борошні.
Смажити свинячу відбивну на рослинному маслі на середньому вогні з 2-х сторін до золотистої скоринки.
Поки смажитися м’ясо, помити гриби, обсушити. Кожен гриб нарізати на 4 частини. Закинути на сковороду з вже підсмаженим м’ясом. Смажити печериці з м’ясом ще 3 хвилини.
Потім влити вино і все протушкувати. (По закінченні готування повинне залишатися трохи винного соусу. Соус буде трохи густим, і його теж подають з м’ясом).
Готову відбивну подавати з грибами, полив винним соусом, прикрасивши тарілку свіжими овочами. Можна подавати в картопляним гарніром або рисом.
Приємного апетиту!