Натерти свинину сіллю і сумішшю перців.
Збити в блендері соєвий соус з зеленим часником, олією та цибулею.
Натерти м’ясо часниковою заправкою і залишити на півгодини, а краще всього – на цілу ніч у холодильник маринуватися.
Очистити яблука від серцевини і відправити у форму з маринованою свининою. Відправити блюдо в духову шафу, розігрітий заздалегідь до 180-200 градусів. Запікати свинину до білого розрізу під кришкою або шаром фольги.
За п’ять хвилин до готовності м’яса відкрити кришку, щоб свинина зарум’янилася.
Подавати ароматне, смачне і соковите м’ясо до столу!
У розрізі свинина має легкий рожевий відтінок, м’ясо соковите, м’яке і смачне. Приємного апетиту!