Свинина з яблуками і часниковою заправкою

Свинина з яблуками і часниковою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Натерти свинину сіллю і сумішшю перців.

Збити в блендері соєвий соус з зеленим часником, олією та цибулею.

Натерти м’ясо часниковою заправкою і залишити на півгодини, а краще всього – на цілу ніч у холодильник маринуватися.

Очистити яблука від серцевини і відправити у форму з маринованою свининою. Відправити блюдо в духову шафу, розігрітий заздалегідь до 180-200 градусів. Запікати свинину до білого розрізу під кришкою або шаром фольги.

За п’ять хвилин до готовності м’яса відкрити кришку, щоб свинина зарум’янилася.

Подавати ароматне, смачне і соковите м’ясо до столу!

У розрізі свинина має легкий рожевий відтінок, м’ясо соковите, м’яке і смачне. Приємного апетиту!