Свинина запечена з маринованими огірками

Свинина запечена з маринованими огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти для приготування свинини легко знайти на будь-якому ринку. Готується легко і швидко.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування запеченої свинини з маринованими огірками.


М’ясо промити, обсушити, порізати на шматочки товщиною близько 1 см. Відбити м’ясо, посолити, посипати чорним меленим перцем і залишити на 15-20 хвилин.

З’єднати корицю, чорний кмин, гарам масалу і масалу для м’яса.

Огірок натерти на крупній тертці.

Сир натерти на крупній тертці.

Змастити форму для запікання олією. Викласти м’ясо.

Цибулю натерти на крупній тертці і викласти на м’ясо.

На цибулю викласти огірки, поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.




До підготовленим спецій додати видавлений через землянку часник, зелень, тертий сир і майонез. Перемішати. Викласти на м’ясо. Поставити в духовку ще на 15 хвилин, збільшити температуру до 220 градусів.




Блюдо готове. Подавати можна з картоплею, рисом або овочами. Приємного апетиту!