Смачно, солодко, ніжно і пальчики оближеш! Ніжні свинячі ребра і пухка картопля – божевілля смаку!

Інгредієнти
| Ребра свинячі – 1-1,5 кг | |
| Картопля – 1 кг | |
| Мед – 5ст.л | |
| Соєвий соус – 5ст.л | |
| Цибуля ріпчаста – 1шт. | |
| Часник – 3-5 зубчиків | |
| Спеції – За смаком | |
| Олія соняшникова – 1/2ст.л |
Довго думала, що б приготувати до святкового столу і рішення прийшло саме собою!
Покроковий рецепт

Найголовніше – замаринувати ребра. В ідеалі залишити їх на ніч. Якщо немає часу, то на годину в холодильник. Отже. Ріжемо ребра на шматочки, шпигуємо часником. Робимо соус – мед і соєвий соус ретельно змішуємо, додаємо порізану цибулю і трохи спецій. Заливаємо наші ребра і відправляємо в холодильник маринуватися.

Чистимо картоплю. Можна використовувати будь-які овочі за вашим смаком.

Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо картоплю дольками, приправляючи спеціями. Ретельно перемішайте, щоб спеції повністю покрили картоплю.

Зверху викладаємо ребра і поливаємо блюдо соусом, що залишився.


Відправляємо ребра з картоплею в духовку хвилин на 40-55 при 180-200 градусах.

Готовність визначаємо по картоплі.
Блюдо виходить ситним і не залишить нікого байдужим.
Приємного апетиту!
