1. Наріжте свинини ну шматки товщиною 2,5 -3 див. В принципі в супермаркетах продаються готові шматки для стейку, але як на мене вони тонкі. Для гарного стейка шматок повинен бути досить товстим.
2. Кожен шматок посоліть і приправте чорним перцем і коріандром. Дайте трохи просочитися спеціями.
3. Розігрійте сковороду для гриля. Обсмажте шматки свинини на сильному вогні до появи скоринки.
4. Перекладіть стейки в деко, змащене рослинним маслом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Коли дістанете з духовки, не ріжте відразу. Дайте трохи м’яса відлежатися.
5. Подавайте стейк з яким-небудь легким овочевим салатом. Так м’ясо краще перетравлюється.