Свинячі тефтелі з картоплею і болгарським перцем

Свинячі тефтелі з картоплею і болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо одну цибулину натираємо на дрібній тертці.

Додаємо яйце.

Викладаємо фарш, сіль, приправи (я використовую хмелі-сунелі).

Ретельно перемішуємо рукою.

Очищаємо картоплю й нарізаємо кільцями. Викладаємо на сковорідку.

Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо наверх на картоплю.

Моркву очищаємо і нарізаємо також півкільцями і викладаємо поверх лука.

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Укладаємо на моркву.

З фаршу формуємо кульки і викладаємо на перець. Якщо кульки погано формуються, можна додати панірувальні сухарі. 3-4 ст. л. томатної пасти розводимо в 150-200 мл води і виливаємо в сковороду. Додаємо трохи олії. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 45-50.


Тефтелі з картопелькою і болгарським перцем готові. Приємного апетиту.