Очищаємо одну цибулину натираємо на дрібній тертці.
Додаємо яйце.
Викладаємо фарш, сіль, приправи (я використовую хмелі-сунелі).
Ретельно перемішуємо рукою.
Очищаємо картоплю й нарізаємо кільцями. Викладаємо на сковорідку.
Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо наверх на картоплю.
Моркву очищаємо і нарізаємо також півкільцями і викладаємо поверх лука.
Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Укладаємо на моркву.
З фаршу формуємо кульки і викладаємо на перець. Якщо кульки погано формуються, можна додати панірувальні сухарі. 3-4 ст. л. томатної пасти розводимо в 150-200 мл води і виливаємо в сковороду. Додаємо трохи олії. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 45-50.
Тефтелі з картопелькою і болгарським перцем готові. Приємного апетиту.