Свинячі вуха в гострому соусі

Свинячі вуха в гострому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячі вуха – справжній делікатес. З них можна приготувати перші, другі страви та салати. Сьогодні ми приготуємо свинячі вуха в перцовом і соєвому соусі. Важливо вибрати свіжі вуха. Якщо вони довго будуть лежати в морозилці, то стануть жорсткими. На смак страви також дуже впливає якість соєвого соусу. Якщо ви не знавець в цій галузі, то можна при замовленні суші та ролів на будинок вказати більшу кількість персон. Тоді соєвого соусу привезуть більше. Потрібно тільки перелити його в зручну пляшечку і використовувати для приготування вушок.

Покроковий рецепт