Свинячий шашлик в маринаді з ківі з мятою

Свинячий шашлик в маринаді з ківі з мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Адже з оцтом, шашлик на кефірі, маринований в газованій воді вже усі пробували :-). Викладаю на ваш суд ще один рецепт шашлику з свинини. Готується такий шашлик швидко. Результат – смачний шашлик :-). Відразу кажу, м’ясо виходить дуже м’яке, з незвичайним присмаком (відразу навіть не зрозумієш, що це ківі і м’ята). Як замаринувати шашлик? Для цього нам знадобиться кілька штук ківі, пучок м’яти, ріпчасту цибулю і приправа для шашлику, щоб він не вийшов зовсім вже прісним. Сік ківі не «вбиває» м’ясо, а саме маринує і робить його надалі м’яким. Якщо у вас немає блендера, можна ківі нарізати кружальцями і придушити його руками, потім вже закидати м’ясо і цибулю (але час маринування тоді збільшіть до 1 години). Взагалі, час маринування м’яса завжди залежить від свіжості, м’якості м’яса і нарізки інгредієнти для маринаду. Для даного рецепту відмінно підійде і м’ясо яловичини. Маринувати яловичину теж краще всього не менше 1 години.

Покроковий рецепт